Welk werk past bij mij?

Loopbaancoaching: online via Zoom of in mijn praktijk in Wageningen

Loopbaancoaching voor vrouwen

Welk werk past bij mij?

Werk vinden dat bij je past,  begint bij jezelf goed leren kennen. Wat zijn mijn kwaliteiten? Hoe steek ik in elkaar? Waar word ik blij van?

In een loopbaan coaching traject ga je de antwoorden op deze vragen ontdekken.

Je ontdekt wat jouw talenten zijn en hoe je deze in kunt zetten in je dagelijks werk en leven. Ook krijg je helder wat jij belangrijk vindt in het leven, zodat je makkelijker keuzes kunt maken in een wereld van oneindige mogelijkheden.

Wanneer is loopbaancoaching wat voor mij?

Loopbaancoaching is geschikt voor jou als jij op dit moment ervaart dat je huidige werk je meer energie kost dan dat het je oplevert maar je niet precies weet welk werk dan wel bij je past.

Je kunt ook aan de slag met loopbaancoaching als je geen uitdaging of plezier meer ervaart in je werk maar niet weet hoe je dit kunt veranderen. 

Als je al een langere tijd bij dezelfde werkgever werkt of nog nooit bewust stil hebt gestaan bij jouw eigen talenten en waarden, dan is het lastig om te benoemen wat jij precies te bieden hebt en voelt het alsof dat wat jij goed kunt “niet zo bijzonder” is.  Dat kan je tegenhouden in het zetten van de volgende stap in je loopbaan.

 

Wat houdt coaching in?

Individuele coachgesprekken

Tijdens de coachgesprekken ontdek je hoe je stappen kunt zetten naar werk dat bij je past, zodat je niet langer steeds in hetzelfde (pieker) cirkeltje in je hoofd blijft ronddraaien.

Reflectieopdrachten

Tussen de sessies door krijg je opdrachten die jou stap voor stap helpen jouw talenten, werkwaarden en ambities in kaart te brengen.

Loopbaankompas

Alle inzichten bundelen we tot jouw loopbaankompas waarmee je in een oogopslag weet waar jij in uitblinkt en welk werk bij jou past.

Welk werk past bij mij

Praktische Informatie

Gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek

Elk traject start met een gratis en vrijblijvendgesprek waarin we kennis met elkaar maken, zodat we kunnen voelen of het klikt. Daarnaast onderzoeken we samen wat jij nodig hebt om werk te vinden dat bij je past. Op basis van dat gesprek laat ik je weten of ik je als loopbaancoach daarbij kan helpen.

Aantal sessies: op basis van jouw situatie spreken we van te voren af hoeveel gesprekken we gaan voeren. Gemiddeld duurt een traject tussen de 4 en 6 gesprekken.

Tijdsinvestering: de gesprekken duren doorgaans 1 tot 2 uur per sessie.

Locatie: de coachgesprekken kunnen online of face-to-face (in mijn praktijk in Wageningen) plaatsvinden.

 

Samen aan de slag om werk te vinden dat bij jou past?

Wil je aan de slag met coaching of eerst vrijblijvend kennismaken?

Stuur mij een berichtje via WhatsApp of meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via onderstaande knop. Vul je gegevens in op het formulier dat verschijnt en stuur het in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ik heb echt veel gehad aan onze samenwerking en blijf elke dag genieten van de veranderingen in mijn leven. 

Ze moedigt me niet alleen aan mijn mindere kanten te verbeteren maar ook om mijn krachten te gebruiken en deze te vieren.

Ze zal nooit iets zeggen waar ze niet achter staat waardoor ik haar 100% vertrouw.

En het is ook gewoon leuk, dan laat ze een inzicht vliegen en sla ik stijl achterover van hoe goed ze haar vinger op de zere plek heeft gelegd.

Nancy

In het begin had ik wat twijfels om mee te doen aan de coaching omdat het me nogal confronterend en vermoeiend leek. Maar na een gesprek met Lian voelde ik me meer op mijn gemak en stemde in.

Ze heeft me heel goed begeleid en ze is een super goed luisterend oor. Haar zachtaardig karakter zorgt er ook voor dat je niet bang bent om ‘gejudged’ te worden, wat wel heel belangrijk is als je probeert jezelf beter te leren omschrijven.

De coaching heeft mij een beter beeld gegeven over wie ik ben en hoe ik beter mijn tijd en energie spendeer aan zaken. Ik raad het aan aan al mijn vrienden, familie, kennissen.. etc. die even de weg kwijt zijn of niet echt precies weten wat er nou verkeerd loopt met hun energiebesteding.

Evina

Zullen we eerst even kennismaken?