Loopbaancoaching voor vrouwen

Werk vinden waar jij blij van wordt

De eerste stap om weer met plezier naar je werk te gaan,  begint bij jezelf (weer) goed leren kennen.

  • Waar ben ik goed in?
  • Waar word ik blij van?
  • Wat wil ik nog bereiken in mijn leven?

Met loopbaancoaching ga je de antwoorden vinden op deze vragen, zodat je eindelijk weet welke baan past bij jou.

Wanneer is loopbaancoaching wat voor mij?

Loopbaancoaching is geschikt voor jou als op dit moment je huidige werk je meer energie kost dan dat het je oplevert maar je kunt er de vinger niet op leggen waar het aan ligt.

Of als je weet dat je wat anders wilt qua werk maar je niet precies weet wat bij je past.

Coaching kan je ook vooruit helpen als je ‘per toeval’ in je huidige baan bent gerold en je je afvraagt of dit is wat je de rest van je leven zou willen doen maar je niet goed weet welke andere mogelijkheden je hebt.

of als je geen uitdaging of plezier meer ervaart in je huidige baan en je graag weer met plezier naar je werk wilt maar je niet weet hoe je dit aanpakt.

Lees hier hoe een loopbaancoach je hierbij kan helpen. 

 

Gratis kennismakingsgesprek

Om te ontdekken of loopbaancoaching wat is voor jou en of ik de geschikte persoon ben om jou bij je vraag te helpen, plannen we eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Op basis van dat gesprek kan jij besluiten of je met mij aan de slag wilt om een baan te vinden waar je blij van wordt.

 

 

Welk werk past bij mij

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor loopbaancoaching?

Voor losse sessies reken ik 150 euro per uur. Wanneer je besluit meerdere sessies af te nemen, stel ik een trajectprijs voor je op.  Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we o.a. de kosten van het traject, afgestemd op jouw behoeften.  

Ik wil graag hulp bij het vinden van werk dat bij mij past maar de kosten houden mij tegen

Loop je al een tijdje rond met het idee om te starten met een coach maar weerhouden de kosten je ervan om daadwerkelijk tot actie over te gaan? Ga bij je werkgever na of er een loopbaan- of een ontwikkelbudget beschikbaar is waar jij gebruik van kunt maken om dit traject te bekostigen.

Tip: het helpt als je helder hebt wat jouw doel is en hoe je jouw doel wilt gaan bereiken met een specifiek coachingstraject. Mocht je het lastig vinden om dit te formuleren dan kan ik je tijdens het gratis adviesgesprek op weg helpen.

Belastingvoordeel

Heeft je werkgever geen budget voor een loopbaantraject, of wil je je werkgever niet betrekken bij jouw plannen en ambities? Dan kan je je traject ook opgeven als studiekosten bij de belastingdienst.

De kosten voor je loopbaantraject zijn in 2021 nog aftrekbaar bij je jaarlijkse inkomstenbelasting. Let op: dit vervalt in 2022!

Aan deze informatie over fiscale regelingen kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer altijd bij de belastingadviseur. Kijk hier voor meer informatie over aftrekposten.

Hoelang duurt een coachtraject?

De looptijd van het traject is minimaal 12 weken en maximaal 6 maanden. De exacte duur is afhankelijk van jouw huidige situatie en jouw (hulp)vragen.

Ik woon niet in de buurt van Wageningen. Kan ik toch het traject bij jou volgen?

Ja dat kan zeker! Ik werk met klanten uit heel Nederland. De coaching vindt dan online, via Zoom plaats.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Laat het mij gerust weten! Je kunt je vragen mailen naar: contact@lianangelino.nl of stel je vraag via het contactformulier door op de onderstaande knop te klikken.

Pin It on Pinterest

Share This