Weer met plezier naar je werk

Loopbaancoaching voor vrouwen

Werk vinden waar jij blij van wordt

De eerste stap om weer met plezier naar je werk te gaan,  begint bij jezelf (weer) goed leren kennen.

  • Waar ben ik goed in?
  • Waar word ik blij van?
  • Wat wil ik nog bereiken in mijn leven?

In een loopbaancoachingtraject ga je de antwoorden vinden op deze vragen.

Je ontdekt wat jouw talenten zijn en hoe je deze in kunt zetten in je dagelijks werk en leven. Ook krijg je helder wat voor jou belangrijk is in het leven, zodat je makkelijker keuzes kunt maken in een wereld van oneindige mogelijkheden.

Wanneer is loopbaancoaching wat voor mij?

Loopbaancoaching is geschikt voor jou

  • als op dit moment je huidige werk je meer energie kost dan dat het je oplevert maar je kunt er de vinger niet op leggen waar het aan ligt.
  • als je weet dat je wat anders wilt qua werk maar je niet precies weet wat bij je past.

  • als je ‘per toeval’ in je huidige baan bent gerold en je je afvraagt of dit is wat je de rest van je leven zou willen doen maar je niet goed weet welke andere mogelijkheden je hebt. 
  • als je geen uitdaging of plezier meer ervaart in je huidige baan en je graag weer met plezier naar je werk wilt maar je niet weet hoe je dit aanpakt.

Gratis kennismakingsgesprek

Elk traject start met een gratis kennismakingsgesprek.

In dit gesprek staan we stil bij jouw hulpvragen, twijfels en dilemma’s. Vervolgens vertel ik hoe een coachingstraject eruit zien en wat je van mij mag verwachten. Op basis van dat gesprek kan jij besluiten of je met mij aan de slag wilt om weer plezier in je werk terug te krijgen.

 

Welk werk past bij mij

In het begin had ik wat twijfels om mee te doen aan de coaching omdat het me nogal confronterend en vermoeiend leek. Maar na een gesprek met Lian voelde ik me meer op mijn gemak en stemde in. Ze heeft me heel goed begeleid en ze is een super goed luisterend oor.

Haar zachtaardig karakter zorgt ervoor dat je niet bang bent om ‘gejudged’ te worden, wat belangrijk is als je probeert jezelf beter te leren omschrijven.

De coaching heeft mij een beter beeld gegeven over wie ik ben en hoe ik beter mijn tijd en energie spendeer aan zaken. Ik raad het aan aan al mijn vrienden, familie, kennissen.. etc. die even de weg kwijt zijn of niet echt precies weten wat er nou verkeerd loopt met hun energiebesteding.

Evina Leleu

Student

Ik was ervan overtuigd dat ik zelf mijn problemen kon oplossen en daarbij niemand nodig had. Ik was een student die heel erg last had van faalangst, perfectionisme en een negatief zelfbeeld.

Maar nu 6 maanden verder ben ik blij dat ik de keuze heb gemaakt om het een kans te geven. Ik voelde mijn direct op mijn gemak en had het gevoel dat ik haar kon vertrouwen.

Hoewel aan mezelf werken veel energie en moeite kost, voel ik mij goed begeleid en ondersteund. Ik heb het gevoel dat ik nu een doel heb die ik wil bereiken, ik ben in staat om beter na te denken over mijn gedachtes en te analyseren waarom ik bepaalde gedachtes heb.

Verder heb ik geleerd dat ik lief voor mijnzelf moeten zijn en dat perfectie een onrealistisch verschijnsel is waar ik mijn tijd niet aan moet verspillen.

Mariam Ahmed

Student

Veelgestelde vragen

Ik wil graag hulp bij het vinden van werk dat bij mij past maar de kosten houden mij tegen

Loop je al een tijdje rond met het idee om te starten met een coach maar weerhouden de kosten je ervan om daadwerkelijk tot actie over te gaan? Ik deel twee tips met je die je kunnen helpen bij het financiëren  van jouw coachtraject.

 

Loopbaan- of een ontwikkelbudget

Ga bij je werkgever na of er een loopbaan- of een ontwikkelbudget beschikbaar is waar jij gebruik van kunt maken om dit traject te bekostigen.

Tip: het helpt als je helder hebt wat jouw doel is en hoe je jouw doel wilt gaan bereiken met een specifiek coachingstraject. Mocht je het lastig vinden om dit te formuleren dan kan ik je tijdens het gratis adviesgesprek op weg helpen.

Belastingvoordeel

Heeft je werkgever geen budget voor een loopbaantraject, of wil je je werkgever niet betrekken bij jouw plannen en ambities? Dan kan je je traject ook opgeven als studiekosten bij de belastingdienst.

De kosten voor je loopbaantraject zijn in 2021 nog aftrekbaar bij je jaarlijkse inkomstenbelasting. Let op: dit vervalt in 2022!

Aan deze informatie over fiscale regelingen kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer altijd bij de belastingadviseur. Kijk hier voor meer informatie over aftrekposten.

Ik woon niet in de buurt van Wageningen. Kan ik toch het traject bij jou volgen?

Ja dat kan zeker! Ik werk met klanten uit heel Nederland. De coaching vindt dan online, via Zoom plaats.

Hoelang duurt een coachtraject?

De looptijd van het traject is minimaal 12 weken en maximaal 6 maanden. De exacte duur is afhankelijk van jouw huidige situatie en jouw (hulp)vragen.

Nog niet helemaal erover uit of coaching wat is voor jou?

Laat het mij gerust weten! Je kunt je resterende vragen mailen naar: contact@lianangelino.nl of stel je vraag via het contactformulier door op de onderstaande knop te klikken.